Tel : 054 - 56 76 31    |    Fax: 054 - 56 52 29


Företaget RBT Service AB är ett gemensamt och rikstäckande servicebolag för sina partners och deras kunder.

RBT Service AB är en vidareutveckling av Rolf Borgman Teknik AB som startade med sågservice 1981, och arbetade då mestadels med Kaltenbach klingsågar.

Efter hand har bandsågen tagit en allt större del av marknaden och Rolf Borgman Teknik följde med i utvecklingen. I början av 90-talet hade Rolf Borgman Teknik AB flera maskinhandlare som uppdragsgivare.

RBT Service AB bildades under år 2000 av Rolf Borgman Teknik AB, Västsvenska Maskin AB och Holms Maskin AB, för att uppnå en högre service nivå och en större tillgänglighet och med reservdelar.

RBT Service har som uppgift att vara sina partners och kunders hjälp över hela landet, med den samlade erfarenhet och kunskap, som vi har fått under mer än 34 år.

RBT Service har nu ett reservdelslager med dom flesta slitdelar som behövs, hemma på hyllan. Det som inte finns hemma kan vi få hem på ett dygn, tack vare goda kontakter med våra leverantörer.

RBT Service AB har för närvarande två stycken resande tekniker och en man på kontor och lager. Vid större montage får vi hjälp av respektive maskinfabrik.